Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki z mięsa mielonego
podlewamy wodą. Pieczarki z cebulą podsmażamy i przekładamy do klopsików i dusimy około 20 min. Mąkę mieszamy ze śmietaną dodajemy do uduszonych klopsików.
Smacznego
mięso mielone | 1 kg |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
jajko | 2 |
Kucharek przyprawa do potraw | szczypta |
pieprz | szczypta |
przyprawa w płynie | 1 łyżeczka |
śmietana | 0,5 szklanka |
mąka | 1 łyżka |
pieczarki | 30 dag |
cebula | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: