Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka gotowana z pomodorem i cebulą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 2 garści
pomidory 2 sztuki
cebula 1 sztuka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka gotowana z pomodorem i cebulą

Fasolkę szparagową zagotować w lekko osolonej widzie. Ciepłą pokroić na pół i podsmażyć na tłuszczu, dodać cebulę pokrojoną w piórka i lekko przyrumienić. Nałożyć na talerzyk i przybrać pomidorem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 18.11.2013 11:33
fajny pomysł
RenataZ-et 01.09.2012 08:16
Super
IlonaAlbertos 04.12.2010 00:38
Szybko i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak