Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panierowana cukinia

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cukinia 1 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 20 dag
jajko 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: panierowana cukinia

cukinie myjemy,kroimy w plastry ,nastepnie solimy i moczymy w jajku a potem w bułce tartej. i pieczemy na oleju na złoty kolor.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kitka 28.06.2011 11:05
nie lubie cukini, lecz w takiej propozycji skuszę sie;))
kitka 28.06.2011 11:05
nie lubie cukini, lecz w takiej propozycji skuszę sie;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak