Pasta z sera topionego

Pasta z sera topionego

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ser topiony

    10 dag
  • śmietana

    2 łyżki
  • filet śledziowy

    5 szt
  • musztarda

    1 łyżeczka
  • ser żółty

    2 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Śledzie drobno posiekać, rozetrzeć z dodatkiem musztardy. Ucierając dodać ser żołty oraz topiony. Utrzeć na masę, pod koniec dodać śmietanę. Gładką masą dekorować maleńkie kanapki.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

olkaaa

29.03.2012 08:03
fajna

Monika193

05.12.2010 20:38
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat