Łosoś na szpadkach

Łosoś na szpadkach

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z łososia

    60 dag
  • jogurt naturalny

    100 g
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rybę opłukać, osuszyć, pokroić w 2,5 centymetrową kostkę, posolić. Luźno nadziać na szpadki, posmarować jogurtem, upiec na natłuszczonym olejem ruszcie. Upieczoną rybę skropić sokiem z cytryny i posypać ziołami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat