Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś na szpadkach

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z łososia 60 dag
jogurt naturalny 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś na szpadkach

Rybę opłukać, osuszyć, pokroić w 2,5 centymetrową kostkę, posolić. Luźno nadziać na szpadki, posmarować jogurtem, upiec na natłuszczonym olejem ruszcie. Upieczoną rybę skropić sokiem z cytryny i posypać ziołami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak