Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wisnie z cukrem trzcinowym

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier czcinowy 500 gram
wiśnie bez pestek 1 kilogram
cukier żelujący 500 gram

Przepis i sposób przygotowania na: wisnie z cukrem trzcinowym

WIśnie pestkujemy, wkładamy do naczynaia zasypujey cukrem trzcinowym, smażymy 20 minut, dodajemy cukier żelujący, smażymy jeszcze 10 minut, przekładamy do wyparzonych słiokow , odstawiamy do wystygniecia , dnem do góry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 07.12.2010 22:44
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak