Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki rybno-krabowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z ryby 4
cebula 1
ząbek czosnku 1
olej 3 łyżka
łyżka musztardy 1
jogurt naturalny 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki rybno-krabowe

Cebulę i czosnek obrać, posiekać, usmażyć na 2 łyżkach oleju, ostudzić, wymieszać z musztardą i jogurtem, posolić. Na każdym filecie rozsmarować z jednej strony część masy jogurtowej i położyć paluszek surimii, po czym filet zawinąć w roladę i spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyć na pozostałym oleju, skropić wodą i dodusić pod przykryciem na małym ogniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak