Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowy nadziewany farszem marchewkowym

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

schab 6 porcji
sól
pieprz
oliwa
marchew 2 sztuki
ser żółty 15 dag
bulion warzywny 1 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowy nadziewany farszem marchewkowym

Kotlety delikatnie rozbijamy tłuczkiem, nacieramy przyprawami. Marchew i ser ścieramy na tarce o grubych oczkach i doprawiamy. Powstałym farszem nadziewamy mięso, zwijamy roladki i spinamy klub wiążemy nicią kuchenną. Zapiekamy w naczyniu do zapiekania, podlewamy bulionem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka_B 12.12.2010 11:22
wyglądają pysznie:)
goofy9 03.12.2010 21:29
inna i pyszna :) polecam
Joanna120 03.12.2010 10:29
inna opcja schabowych
Gonia555 02.12.2010 18:04
Też tak czasem robię :-)
ada12302 02.12.2010 17:32
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak