Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa pieczarkowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

włoszczyzna
żeberka
woda
sól
śmietana 12%
pieczarki
ziemniaki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pieczarkowa

Do garnka wkładamy żeberka, solimy je do smaku i zalewamy wodą. Dodajemy również pokrojoną w kostkę włoszczyznę. Gotujemy przez 15 min. Po tym czasie dodajemy pokrojone w kostkę ziemniaki, gdy będą już miękkie to dodajemy pokrojone i obrane pieczarki. Gotujemy przez kilka minut i zaprawiamy śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 02.08.2013 11:29
smaczna :-)
Krystyna32 16.01.2013 09:46
extra
Wacław 29.09.2012 11:21
pysszna zupa ,mniam !
BozenA 09.03.2012 15:34
mmmm
BozenA 09.03.2012 15:34
mmmm
ulaaa 26.08.2011 20:57
jedna z moich ulubionych zup
m1monika 12.04.2011 11:51
smaczna zupka :-)
MAR3STA 23.03.2011 17:47
moja ulubiona zupka;)
Aneta41 19.03.2011 16:18
pysznie wyglada
Ewa111 11.12.2010 16:31
koniecznie muszę taką ugotować
krzyniu1984 07.12.2010 07:49
bardzo smaczna!
Agnieszka172 04.12.2010 19:37
lubię takie zupki
ElizaT 04.12.2010 14:34
uwielbiam jeść zupy!
misia53 02.12.2010 21:02
Na zeberkach całkiem nowej , spróbuj zupy pieczarkowej.
jarek4 02.12.2010 17:44
mnam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak