Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

makaron zapiekany z kiełbasą i sosem z serków topionych

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Makaron kolanka 300 gram
serek topiony śmietankowy duży 200 gram
kiełbasa 300 gram
ser żółty 100 gram
bulion 600 litrów

Przepis i sposób przygotowania na: makaron zapiekany z kiełbasą i sosem z serków topionych

makaron gotujemy w osolonej wodzie, kiełdasę podsmażamy dodajemy bulion i serek topiony mieszamy, makaron odcedzamy zalewamy sosem , posypujemy serem tartym i zapiekamy 20 minut,

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 29.04.2012 10:12
super
usmiech 29.02.2012 23:05
muszę spróbować
caroline1983 21.02.2011 13:31
fajny pomysł
Joanna108
Joanna108 26.12.2010 08:51
Fajny pomysł z tym serkiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak