Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos czosnkowo-musztardowy do pizzy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Musztarda sarepska Prymat
czosnek 4 ząbki
majonez sałatkowy niepełne opakowanie
sól, pieprz
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: Sos czosnkowo-musztardowy do pizzy

Majonez wyłożyć do miski,dodać rozgniecione ząbki czosnku,sól i pieprz.Mieszając dokładać łyżkę(czubatą lub nawet 1,5łyżki) musztardy i szczyptę koperku do smaku.Sos powinien być dość ostry i charakterystyczny.Schłodzić w lodówce przez ok15min przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 20.04.2012 21:51
ciekawy sos
Juleczka20 19.02.2012 08:26
świetny
pacpaw 02.12.2010 13:52
dziś robię pizze więc będzie jak znalazł :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak