Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone z parówka i serem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 300g
jaja 1
parówka 2
ser żółty 60g
sól, pieprz
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: mielone z parówka i serem

mięso+ jajko + sól+ pieprz przygotować jak na zwykłe mielone.na desce uformować porcję na jedneo mielonego i spłaszczyć do środka dodać pół parówkiowineta w plasterek sera i zawinac w roladke.opanierowac w bułce i usmażyć.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak