Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona
jajko ugotowane na twardo 2
ogórek kiszony 2
sól
pieprz
majonez 2 łyzki
musztarda łyzeczka
cebula 1

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę obrać z ości, bardzo dokładnie oddzielić od skóry, rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę, ogórki i jajka pokroić w bardzo drobną kostkę, wymieszać składniki. Dodać majonez i musztardę, wymieszać, przyprawić pieprzem i w razie potrzeby olą. Podawać do świeżego pieczywa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 29.07.2011 12:22
super
ronald88 29.07.2011 12:16
super
Nina7 13.12.2010 16:55
moja ulubiona
Babciagramolka 02.12.2010 15:13
Mniam- dobra sprawa taka pasta- lubię takie smarowidełka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak