Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w ziołach prowansalskich z folii

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 4-5 plasterków
folia aluminiowa
Zioła prowansalskie suszone Prymat 2-3 łyżeczki
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 0,5-1 łyzeczki
filety rybne 4-6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w ziołach prowansalskich z folii

Filety przyprawiamy przyprawą do ryb Prymat oraz oprószamy ziołami prowansalskimi układamy w 2 rzędy jeden na drugi i wkładając między filety plasterki masła. Całość zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w kombiwarze lub piekarniku około 20 minut. Podajemy np z ziemniakami i surówką z kapusty czerwonej

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

FAFIK 03.03.2011 20:56
Super obiad!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak