Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki śledziowe z włoskim temperamentem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

suszone pomidory
oliwa
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki śledziowe z włoskim temperamentem

* starty ser, papryka, bazylia – do dekoracji

W moździerzu ucieramy pomidory z bazylią, startym żółtym serem i oliwą z oliwek. Powstałą masą smarujemy śledzie z jednej strony, rolujemy i przebijamy wykałaczką. Gotowe koreczki ustawiamy na talerzu, a na szczycie układamy odrobinę majonezu. Całość dekorujemy szczyptą papryki i startego żółtego sera oraz listkiem bazylii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marzencia2007 22.01.2014 10:45
pyszności :)
smakowita 21.07.2012 23:09
super pomysł !
magduś83 30.11.2011 20:34
wygląda rewelacyjnie:)
kate.500 22.09.2011 11:59
super
Mysiunia 16.07.2011 17:50
pyszne! :)
Aneta41 08.03.2011 13:48
Ślicznie wygląda
Anna169Hosz 04.03.2011 19:12
Ślicznie podane.
EwelinaKR 14.12.2010 18:30
Pięknie wygląda!
MAR3STA 02.12.2010 16:29
pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak