Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gruszki z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 6 szt
masło 2/3 kostki
płynny miód 12 łyżeczek

Przepis i sposób przygotowania na: Gruszki z grilla

Gruszki przekroić na pół i po usunięciu gniazd nasiennych zanurzyć w stopionym maśle (2 łyżeczki stopić) i kłaść na ruszcie grilla gniazdami w dół. Po 5 minutach obracamy i w gniazda wlewamy łyżeczkę miodu i wkładamy trochę masła. Piec dalej aż masło i miód sie rozpuszczą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Gonia555 19.05.2011 18:59
polecam
Marzena34 30.03.2011 13:02
gruszek z grilla nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak