Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szpinak na gęsto

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 1 kg
jajko 4
sól do smaku
pieprz do smaku
masło 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Szpinak na gęsto

Masło roztop na patelni. Dodaj mrożony szpinak. Kiedy szpinak rozmrozi się i będzie gorący dodaj surowe jajka, sól i pieprz do smaku. Mieszaj, dopóki jajka się nie zetną - wtedy potrawa będzie gotowa.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak