Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba wołowa z pieczarkami

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wołowa 40 dag
pieczarki 50 dag
cebula 1 sztuka
oliwa 7 łyżek
sól do smaku
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba wołowa z pieczarkami

Wątrobę pokroić na cienkie kawałki i namoczyć w mleku . Obsmażyć na oliwie.Pieczarki pokroić w plasterki oraz cebulę . Przesmażyć na 2 łyżkach oliwy. Pieczarki przełożyć na wierzch wątróbki i dusić pod przykryciem do miękkości. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 14.02.2013 20:17
smaczna wątróbka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak