Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba wieprzowa z jabłkami

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
masło 2 łyżki
wątroba 50 dag
sól
pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba wieprzowa z jabłkami

Jabłka myjemy . Osuszyć , pokroić w plastry , usmażyć na maśle. Wątróbkę porcjować , namoczyć w mleku .Obtoczyć w mące i usmażyć na oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

madzialena19 30.06.2012 22:14
smaczna wątróbka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak