Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z krakowską i mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masło 2 łyżki
kiełbasa krakowska 4 plastry
mozzarella w kulce 4 kulki
gomasio

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z krakowską i mozzarellą

Na roztopione masło (najlepiej czosnkowe) wrzucamy krakowską pokrojona w kostkę. Jajka mieszamy z pokrojoną mozzarellą, przyprawą Kucharek, gomasio i gdy kiełbasa się zarumieni wlewamy na patelnię. Smażymy do momentu, gdy ser stanie się \"ciągliwy\".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 10.12.2011 12:00
Widzę, że też jesteś miłośnikiem jajecznicy :)
kochanyptysiu 13.02.2011 18:42
ciekawa!
Joanna108
Joanna108 07.02.2011 17:33
W sam raz na niedzielny poranek ... w duecie ze świeżą bułeczką - idealna :)
MAR3STA 02.12.2010 16:23
pyszne śniadanko!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak