Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak na żeberkach

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka 4
kapusta kiszona 1 kg
cebula biała 2
marchewki 4
pietruszka 2
seler 1
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak na żeberkach

Kapuste gotujemy z wodą razem z żeberkami. Włoszczyzne kroimy w kostke i dodajemy do kapusty. Cebule takze kroimy i dodajemy. Po ok 1-2 godzinach gotowania ddoajemy przyprawy i gotujemy jeszcze troche. Jak bedzie za kwasna, dodajemy wody.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 03.03.2012 01:56
Apetyczny.
edyta44 21.09.2011 16:22
pycha
matii6 05.12.2010 19:29
pycha
m1monika 01.12.2010 16:12
mniam, mniam... :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak