Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadziewana papryka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka 8 sztuk
serek homogenizowany 2 paczki
mielonka wieprzowa 10 dag
korniszony 4 sztuki
Ostry topiony ser 1 kostka
śmietana 2 łyżki
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: nadziewana papryka

Z papryki pousuwać gniazdka nasienne, pozostawiając strąki w całości. Serek homogenizowany, wymieszać z serem topionym. Mielonkę i ogórki pokroić w kostkę, połączyć z serem, doprawić do smaku. Tak przygotowane nadzienie włożyć do papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 04.04.2011 21:02
napewno wykorzystam przepis bo wydaje się super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak