Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na pierogi

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 40 dkg
jajko 1
margaryna
sól
woda letnia 0.5 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na pierogi

Do naczynia przesypujemy mąkę i wbijamy do niej jajko oraz dodajemy 2 łyżki wcześniej rozpuszczonej margaryny i sól do smaku. Stopniowo dolewając wodę formujemy gładkie ciasto.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 05.05.2012 16:16
Ciasto na moje ukochane pierogi... :)
goofy9 17.11.2011 16:28
pycha
gusia1000 26.09.2011 18:52
Dobre ciasto na pierogi.
Emilia21 03.08.2011 16:18
super
Emilia21 03.08.2011 16:18
super
Marta98 11.04.2011 20:53
super
accee 04.02.2011 22:20
Extra
misia53 02.01.2011 17:22
Krzyniu dzisiaj nam szaleje ,bo do ciasta masło leje...
traktorek 29.12.2010 22:38
z margaryną dla mnie nowość
gacopierz23 18.12.2010 21:31
z margaryną nie próbowałam, ciekawe
jarek4 10.12.2010 18:28
smaczne sa pierogi
Justyna70 10.12.2010 08:31
fajne!
Natalia/tubisiek 07.12.2010 06:30
uwielbiam pierogi :)
ben-ka 05.12.2010 10:33
Nie robiłam ciasta z margaryną,warto spróbować.
pacpaw 02.12.2010 09:14
na takim cieście muszą wyjść
Agnieszka172 01.12.2010 12:40
czas robić pierogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak