Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi ruskie -trochę inne

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

farsz do pierogów

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi ruskie -trochę inne

Moja tajemnica to dodanie magi do farszu pierogów ruskich.Otrzymują wówczas swój niepowtarzalny smak. Ciasto wałkujemy, wycinamy kółeczka szklanką i lepimy pierogi.Następnie je gotujemy w osolonej wodzie . Kto nie musi liczyć kalorii moe polać je skwareczkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak