Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jaja

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

serek topiony śmietankowy duży 2
szczypior posiekany
czosnek 3
sól
pieprz
Przyprawa curry orientalna Prymat
cebula 1/2
majonez 200 ml
jajko ugotowane na twardo 6

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jaja

Ugotowane wystudzone jajka obieramy i kroimy na pól .Wyjmujemy żółtka .Cebule i czosnek obieramy i drobno siekamy .Serki ucieramy z curry ,dodajemy cebule czosnek i szczypiorek.Dokładnie mieszamy.Dodajemy żółtka i majonez.Przyprawiamy do smaku.Farszem napełniamy puste miejsca po żółtkach ,Dekorujemy kleksem z majonezu i listkiem świeżej natki pietruszki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 18.04.2013 00:38
fajny przepis z topionym do farszu
misia53 29.03.2013 14:13
przepis na czasie
Motorek 28.12.2012 09:46
fajne
caralajna 02.04.2012 21:39
pyszne :)
Anna133 13.05.2011 07:26
też takie robie pycha
kuklik 14.04.2011 16:44
wspaniałe
angelika14 28.02.2011 16:22
smakowite
edyta44 01.12.2010 18:01
i bardzo dobre
MAR3STA 01.12.2010 17:21
znakomite!
ben-ka 30.11.2010 20:38
Uwielbiam jajka faszerowane Twoje są ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak