Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gzika z papryką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

biały ser 0,5 kostki
papryka czerwona 1/4
mleko
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Gzika z papryką

Biały ser rozdusić łyżką, dodawać stopniowo mleko i łączyć je z serem do momentu uzyskania konsystencji twarożku - można także włożyć ser i wlać mleko do blendera lub miksera i zmiksować. Następnie dosolić do smaku. Paprykę pokroić w drobną kostkę i dorzucić do twarożku, wymieszać. Podawać z ciemnym pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pati8 25.12.2010 12:02
moze byc pycha:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak