Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledź w oleju

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 0,5 kg
cebula 3
ziele angielskie do smaku
olej 0,5 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w oleju

Śledzie najpierw namocz w wodzie przez godzinę. Cebulę pokrój w krążki. Wymoczone śledzie włóż do słoika razem z pokrojoną cebulą. Dodaj przyprawy do smaku i zalej olejem. Odstaw do lodówki albo do spiżarki czy piwnicy. Po 3 dniach śledzie będą gotowe do spożycia.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rosik93 01.12.2010 23:15
lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak