Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja po carsku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 5 sztuki
siekany szczypiorek 1/2 łyżka
masło ½ łyżki
sól do smaku
siekana pietruszka 1/2 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: jaja po carsku

Jaja ugotować na miękko. Delikatnie obciąć czubki (bez obierania ze skorupki) i wyjąć całą zawartość. Zmieszać ją z masłem, doprawić solą i dodać szczypiorek i pietruszkę. Skorupki jaj wypełnić przygotowaną masą, i kawiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kasiaw 20.02.2012 19:29
ja też jestem ciekawa może jakaś fotka?
Joanna108
Joanna108 07.12.2010 10:15
fajnie to musi wyglądać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak