Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa gulaszowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso np łopatka 1,5 kg
cebula 1 szt
papryka czerwona 1 szt
papryczka chili 1 szt
pieczarki 0,5 kg
koncentrat pomidorowy 3 łyżki
sól, pieprz
olej do smażenia
kostka rosołowa 3 szt
Papryka ostra mielona Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa gulaszowa

Mięso, cebulę i papryke pokroić w kostkę, pieczarki na plasterki. Mięso mocno podsmayc na oleju, dodać warzywa i koncentrat pomidorowy i przyprawy, podsmażyć. Rozrobić 2,5 litra bulionu i wlac do mięsa. Gotowac ok. 1 godz. Ponownie przyprawic, jeśli jest taka potrzeba.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 14.12.2013 21:05
Pożywna zupka
kate.500 09.12.2013 08:06
pyszna zupka
Ewelina38 08.01.2013 13:20
takie zupki to ja bardzo lubię, uwielbiam :)
Pani Domu 01.07.2012 18:50
apetyczna
Pani Domu 01.07.2012 18:50
apetyczna
ankaryba 17.05.2012 12:43
uwielbiam zupkę gulaszową :-)
kuklik 01.03.2012 04:31
pycha
Tika4444 06.12.2011 17:35
fajna zupka, smakowita
Wacław 17.09.2011 08:56
moje ulubione smaki,pychaaaaaaaa !

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak