Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6 sztuk
marchewka ugotowana 1/2 sztuki
kawałek ugotowanego selera
jabłko 1/2 sztuki
ogórek kiszony 1 sztuka
sól do smaku
pieprz do smaku
majonez 1 łyżka
groszek konserwowy 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane jajka

Jajka ugotować na twardo, obrać , przekroić każde na pół, wyjąć żółtka. Ugotowane warzywa, jabłko , ogórka pokroić w niewielką kostkę. Pokrojone składniki wymieszać z groszkiem pokruszonymi żółtkami. Sałatkę doprawić do smaku solą, pieprzem i majonezem. Połówki białek napełnić sałatką, ułożyć na półmisku, udekorować. `

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak