Czerwona kapusta z majonezem

Czerwona kapusta z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 i 1/2 łyżki
  • kapusta czerwona

    1 słoik
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Czerwoną kapustę przełożyć do miski, dodać majonezu i wymieszać.

Podawać do obiadu. Świetnie smakuje z różnymi rodzajami mięsa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (10)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Margo1

30.03.2013 18:41
lubię taką

berys18

09.01.2011 11:56
fajny pomysł

iwona332

12.11.2010 00:04
super

Anna169Hosz

18.10.2010 07:14
Surową ...gotowaną?

buksiak12

03.09.2010 13:25
ciekawy przepis

buksiak12

03.09.2010 13:25
ciekawy przepis

Dorota71

03.09.2010 12:34
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci

Dorota71

03.09.2010 12:34
mniam mniam kocham kapustę w każdej postaci

Emilia22

03.09.2010 11:19
bardzo interesujący przepis

Emilia22

03.09.2010 11:19
bardzo interesujący przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat