Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z pasztetem i mozzarellą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietka 1
mozzarella
gomasio
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z pasztetem i mozzarellą

Bagietkę kroimy w kromki. Smarujemy odrobiną masła smakowego (przepis \"Masło czosnkowo-pietruszkowe\"). Kładziemy plasterek pasztetu, na to plasterek mozzarelli, posypujemy odrobiną gomasio i wkładamy do nagrzanego piekarnika. Pieczemy do momentu, aż ser zacznie się topić. Dla lubiących smak pomidorowy można polewać keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

BernadettaP 08.02.2012 21:30
ciekawa :)
IZABELA29 01.02.2012 09:55
dobre bo szybkie i smaczne
Chojłówna 11.09.2011 19:55
Uwielbiam proste a pyszne przekąski:)
iknkirke 01.09.2011 17:19
fajne
Gosia32
Gosia32 16.02.2011 13:21
ciekawe
MAR3STA 02.12.2010 16:22
dla mnie bomba!
Zoso 30.11.2010 21:11
Ciekawa przekaska;)
Zoso 30.11.2010 21:10
Ciekawa przekaska;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak