Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciućpajs

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidor 4 sztuk
ogórek 3 sztuki
ogórek kiszony 2 sztuki
cebula 5 sztuki
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku
sól do smaku
oliwa do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ciućpajs

Pomidor i ogórki kroimy w kostkę. Cebulkę w paseczki. Wszystkie warzywa mieszamy ze sobą doprawiamy solą i pieprzem oraz lekko skrapiamy oliwą z oliwek. Całość jeszcze raz mieszamy i pozostawiamy by się przegryzło. Ozdobić można natką pietruszki. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

czekoladka_m 03.01.2014 17:51
Pysznie wygląda, a jaka ciekawa nazwa:)
RenataZ-et 14.07.2013 21:51
ciekawa propozycja
caralajna 13.04.2013 07:57
fajna, czasem robię, ale nie wiedziałam że się tak nazywa
jogobella23 20.04.2012 22:07
pycha
kotlet 31.08.2011 22:34
rewelacja
Zoso 02.08.2011 20:21
fajne danie i fajna nazwa ;)
Justa32 30.07.2011 11:14
dobre
buksiak12 23.08.2010 14:04
ciekawy przepis
Dorota71 23.08.2010 13:26
super przepis
Emilia22 23.08.2010 12:50
mniam mniam mniam
IlonaAlbertos 24.06.2010 00:11
Bardzo fajna potrawa, na pewno skorzystam z tego przepisu.
Patrycja42 16.05.2010 15:34
Wygląda pysznie - nigdy nie jadłam takich góralskich przysmaków :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak