Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wędlina z boczku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Kucharek przyprawa do potraw
majeranek
papryka
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Wędlina z boczku

Boczek nacieramy solą i przyprawami według uznania, wstawiamy na pół godziny do lodówki. Smażymy na patelni na oleju na rumiano z obu stron, potem podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Studzimy i kroimy w plastry, jak wędlinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

misia53 22.03.2013 00:31
uwielbiam taki boczuś , chociaż mi nie wolno...
romanrafal
romanrafal 07.12.2012 15:53
smaczniutki
Wacław 16.07.2012 11:02
pyszne !
Izabela/bella81 29.07.2011 09:29
przepyszny
stokrotka 14.01.2011 21:14
super!!!!!!!!!!
Joanna108
Joanna108 26.12.2010 08:55
Fajne !!!
MAR3STA 01.12.2010 17:06
domowy jest świetny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak