Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurka w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kurki 3
Bułka tarta klasyczna Prymat pół szklanki
jajko 1
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Kurka w panierce

Do tego przepisu potrzebne są dość duże kurki.
Grzyby umyj i oczyść dokładnie. Jajko rozmieszaj z solą i pieprzem. Kurki opanieruj w jajku i bułce tartej. Olej rozgrzej na patelni. Grzyby smaż około 10 minut z obu stron.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 27.06.2011 08:15
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak