Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica z polędwicą sopocką

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuki
polędwica sopocka 4 plasterki
masło 1 łyżka
Sól ziołowa jodowana Prymat
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica z polędwicą sopocką

Polędwicę pokroić w kostkę.Jajka wbić do kubka , roztrzepać widelcem, wlać na rozgrzane masło.Dodać polędwicę , smażymy mieszając do ścięcia się jajek wg uznania.Doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 20.04.2012 19:32
mniam mniam aż mam ochotę:))
Gonia555 30.11.2010 17:30
Uwielbiam taką :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak