Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba panierowana

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa 40 dag
jajko 1 sztuka
Bułka tarta klasyczna Prymat
Pieprz ziołowy mielony Prymat
mąka 3 łyżki
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba panierowana

Wątrobę opłukać , pokroić na porcje i włożyć do mleka. Następnie panierujemy w mące roztrzepanym jajku oraz bułce tartej . Smażymy na oleju z obu stron. Doprawić solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caffee_tea 11.05.2012 23:20
zrobiłam kiedyś
MAŁGORZATA108 30.11.2010 12:30
Od jakiegoś czasu chodzi za mną wątróbka, chyba trzeba się wziąść za smażenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak