Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z tuńczykiem i kiełkami LIGHT

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sałata lodowa
kiełki rzodkiewki
groszek konserwowy
cebula czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z tuńczykiem i kiełkami LIGHT

1. Sałatę lodową poszarpać i włożyć do miski.
2. Sałatę posypać solą i pieprzem, wymieszać.
3. Na sałacie ułożyć kiełki rzodkiewki, groszek konserwowy i czerwoną cebulke pokrojoną w krążki.
4. Tuńczyka odcedzić i wyłożyć na cebulkę.
5. Skropić wszystko sokiem z cytyny i oliwą z oliwek. ( można użyć majonezu i jogurtu).

SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 16.01.2011 11:11
bardzo lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak