Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

smalec z cebulką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

słonina 1 kilogram
cebula 3 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: smalec z cebulką

Słonine przepuszczamy przez maszynkę , topimy gdy skwarki zbrązowieją , odlewamy od skwarków tłuszcz, cebule , obieramy , kroimy w kostkę podsmażamy 5 minut przekładamy do słoików ale nie można długo przetrzymywać należy wykożystac w przeciągu kilkiu dni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 03.05.2011 12:23
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak