Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z czerwoną fasolą, papryką, kukurydzą i ogorkami kiszonymi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

puszka kukurydzy 1 szt
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI 1 szt
por
żółty ser 25 dag
majonez
ogórki 4-5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z czerwoną fasolą, papryką, kukurydzą i ogorkami kiszonymi

kukurydze, fasolę odsaczyć z zalewy.
papryke pokroić w kostkę podobnie bialą cześć pory.
ser i ogórki również pokroić w kostkę. wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i deliktnie przyprawić solą i pieprzem. dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak