Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka pieczarkowa z czerwona fasolą i kukurydzą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
jajko ugotowane na twardo 2 szt
PUSZKA CZERWONEJ FASOLI
Puszka groszku zielonego konserwowego 1/2
puszka kukurydzy 1/2
dymka ze szczypiorkiem
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka pieczarkowa z czerwona fasolą i kukurydzą

pieczarki obrać, włozyc do gorącej wody z odrobina soli i gotowac przez 15 minut. nastepnie osudzone pieczarki pokroic w kostkę. ugotowane jaja pokroic w drobną kostkę.
fasolke, groszek, kukurydze odsączyć.
papryke pokroić w kostkę, dymkę i szczypiorek posiekać.
wszystkie skladniki połączyć z majonezem doprawić i dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 09.06.2011 10:49
super
traktorek 27.12.2010 19:21
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak