Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka z żółtym serem, kukurydzą i marynowanymi pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko ugotowane na twardo 4 szt
żółty ser 20 dag
puszka kukurydzy
szynka 20 dag
jabłka 2
sól, pieprz
majonez
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka z żółtym serem, kukurydzą i marynowanymi pieczarkami

jabłka obrać i pokroić w drobną kostkę. ułożyc na dnie miski, nastepnie kukurydzę, pieczrki pokrojone w kostkę, szynkę równiez pokroić w kostkę. nastepna warstwa sa ugotowane jaja delikatnie posolić i popieprzyć. każdą warstwe posmarować cieniutko majonezem. posypac startym serem i posiekanym szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak