Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kasztany pieczone na blasze

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kasztany jadalne 1 kilogram
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Kasztany pieczone na blasze

Kasztany jadalne myjemy, nacinamy skórke lekko a nastepnie układamy na posmarowanej oliwa blasze, piec w temperaturze 180 stopni, przed jedzeniem zdjąć łupinkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

magical66 01.06.2011 13:41
muszę spróbować...
ISKRA 25.04.2011 23:20
ciekawe czy jest jakiś patent na pieczenie kasztanów czy tylko tak po prostu wrzuca się do piekarnika i piecze?
Jolanta40 07.01.2011 20:04
nigdy nie jadłam kasztanów
polly66 17.12.2010 13:26
zastanawiam się gdzie ja u siebie znajdę jadalne kasztany :(
zuzanna6 11.12.2010 08:06
Kupiłam,wypróbuję.
Anna169Hosz 04.12.2010 09:43
No i nabrałam apetytu na takie cuda ale gdzie ja teraz dostane kasztany?
ewasylwia 03.12.2010 14:04
ja również jeszcze nie jadłam
ewasylwia 03.12.2010 14:03
ja również jeszcze nie jadłam
Kate131 30.11.2010 09:09
nigdy nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak