Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki smażone z cebulą

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 60 dag
cebula 2 sztuki
olej lniany 3 łyżki
Sól ziołowa jodowana Prymat
piepr cytrynowy

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki smażone z cebulą

Pieczarki kroimy w plasterki oraz cebulę. Rozgrzać olej lniany włożyć pieczarki oraz cebulę. Smażymy do miękkości grzybów.Doprawić do smaku solą ziołową oraz pieprzem cytrynowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 08.10.2013 10:19
wprost uwielbiam
bercik1 17.12.2011 21:12
Fajna propozycja na podanie pieczarek.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak