Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorki koktajlowe faszerowane tuńczykiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidorki koktajlowe 20
tuńczyk w sosie własnym
majonez 2 łyżki
oscypek 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorki koktajlowe faszerowane tuńczykiem

Z pomidorków odcinamy czubki, wydrążamy miąższ i posypujemy solą. Następnie wylewamy sok. Tuńczyka odsączamy, łączymy z majonezem, oliwkami, oregano, solą ziołową i pieprzem ziołowym i miksujemy na jednolitą masę. Dodajemy potartego oscypka i jeszcze chwilę miksujemy. Takim farsz nakładamy do pomidorków.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

WiktoriaGotuje 21.08.2012 13:15
na pewno wypróbuję?
Grażyna13 14.06.2012 20:07
Smakowite :)
edyta44 23.04.2012 15:27
fajne
BernadettaP 29.11.2011 08:41
smaczne :)
Ania67 02.04.2011 13:51
ooo- wypróbuje na pewno

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak