Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet babuni

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 10dag
cebule 2
sól, pieprz, Przyprawa uniwersalna kucharek.
boczek 1kg (surowy, niewędzony)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet babuni

Boczek gotujemy.Wode wylewamy,zostawiamy tylko troche na dnie garnka.Ugotowany boczek,surową wątróbke i cebule przepuszczamy przez maszynke.Gotujemy 10min ciągle mieszajac,aż woda odparuje.Przyprawiamy i studzimy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak