Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Francuskie pierożki z fetą i oliwkami

3.0
(19)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
oliwki 10-12 szt
kukurydza w puszce
pomidory suszone w zalewie
Zioła prowansalskie suszone Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Francuskie pierożki z fetą i oliwkami

Ciasto francuskie gotowe rozłożyć, wykrawać kółka. Smarować serem lub go rozkruszyć-w zależności od sera jaki mamy. Na to kroimy po 1 oliwce,kilka kawałków pomidorów,kukurydzę.Posypujemy ziołami i składamy jak pierożki. Pieczemy 15 minut w 180 stopniach. Można też tylko składać na pół, wtedy będą otwarte po upieczeniu.Pycha!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MagdaXXX 22.01.2013 20:21
ekstra
iknbozka 19.12.2011 17:40
dobre
Żaneta1 25.11.2011 17:45
interesujacy przepis
Łukasz18 06.11.2011 23:24
ekstra
rosik93 18.10.2011 00:28
ciekawe
goofy9 20.07.2011 22:23
wyglądają kapitalnie, na pewno je wypróbuję
grazia1 01.06.2011 09:13
extra
Allice 07.02.2011 18:55
pysznie wyglądają :)
Koper 30.12.2010 14:31
rewelacyjnie sie zapowiadaja
Marcin37 18.12.2010 21:25
musi być pyszne jutro je zrobię :)
MAR3STA 30.11.2010 10:55
musi być pyszne!
Margo1 29.11.2010 19:24
hmm. nie robiłam i ciekawa jestem jak smakuje
mehia 29.11.2010 08:41
super :)
iwa643 29.11.2010 07:30
lubię takie coś
Babciagramolka 28.11.2010 23:32
Narobiłaś smaku. Wszystkie składniki mam - tylko robić . Już mi pachną .
Ewelina45 28.11.2010 19:30
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak