Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantne udka

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udka kurczaka 3 szt
bułka tarta pikantna do smaku
olej 5-6 łyżek
kostka rosołowa 1 szt
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantne udka

Udka ugotować w wodzie z dodatkiem soli i kostki rosołowej.Ugotowane udka obficie obsypać przyprawą do grilla i szaszłyków,obtoczyć w pikantnej bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 24.12.2011 20:45
pyszne udeczka
MAR3STA 28.11.2010 18:33
mam ochotę na takie soczyste udko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak