Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ruloniki z szynki i szparagów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka konserwowa 300 g
szparagi konserwowe 15
jaja 6 szt
cebula
majonez
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: ruloniki z szynki i szparagów

szparagi odsączyć, przekroić na pół, cebulę posiekać osolic i odcisnąć. jaja ugotować na twardo, obrać, posiekać i wymieszać z majonezem i cebulą, doprawić solą i pieprzem. szynkę pokroić na cienkie plasterki.
każdy kawałek posmarować masą jajeczną, ułożyć połówki szparagów, ciasno zwinąć i przebić wykałaczką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak