Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczeń z parmezanem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

parmezan starty 4 łyżki
masło 1 łyżka
wywar warzywny 1 szklanka
mąka 1 łyżka
Gałka muszkatołowa mielona Prymat
sól
pieprz
wołowina 1/2 (pieczona)

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń z parmezanem

Robimy zasmażkę, dolewamy zimny wywar, zagotowujemy, dodajemy parmezan, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy. Plastry pieczeni zalać powstałym sosem, i zapiec w temperaturze 190 stopni, 40 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata113 28.11.2010 17:44
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak